Музичні новини

Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави Голлівуду (ВІДЕО)

today13 Березня, 2024 21

Background
share close

59-річний американський рок-музикант Ленні Кравіц отримав свою зірку на Алеї слави у категорії “Запис” (Recording). Церемонія відбулася навпроти історичної Capitol Records Tower.

Гостьовими спікерами церемонії стали друг співака актор Дензел Вашингтон та донька — акторка Зої Кравіц, повідомляє Суспільне Культура з посиланням на People.

“З цією зіркою на голлівудській Алеї слави внесок Ленні Кравіца в індустрію розваг буде назавжди увічнений і відзначений. Це є свідченням його виняткового таланту, відданості та значного впливу на масову культуру”, — зазначила Ана Мартінез, продюсерка Алеї слави.

Під час церемонії з промовою виступила донька Ленні Зої Кравіц.

“Бути твоєю донькою стало однією з найбільших пригод у моєму житті, — зазначила акторка, — Оскільки ти був таким молодим, коли я народилася, багато в чому ми виросли разом”. Також Зої Кравіц пожартувала про манеру Ленні екстравагантно одягатися: “Згідно з уявленнями мого батька, якщо сорочка не показує твої соски — це не сорочка”.

Сам Ленні Кравіц зазначив, що для нього отримати зірку на Алеї слави — це сюрреалістично і він надзвичайно вдячний: “Коли я був дитиною, я ходив по цих вулицях, але майже завжди думав про те, де я буду спати цієї ночі… Зірка — це чудова річ, але вона б не значила стільки без людей, які сьогодні ділять цей момент зі мною”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%