Музичні новини

MamaRika зізналась, що їх стосунки з чоловіком на межі розриву у драматичному кліпі

today5 Квітня, 2024 29

Background
share close
Cпівачка MamaRika випустила драматичну пісню “Хтось йде”. За її словами цей трек, як і всі інші роботи — автобіографічний. Адже зараз їх шлюб з шоуменом Сергієм Середою під загрозою, попри те, що вони понад дев’ять років разом і мають сина Давіда.

За словами співачки, така криза стосунків спіткала їх сім’ю вперше. І зараз вони роблять усе для того, щоб врятувати ці важливі для обох відносини, але це виявилось складніше, ніж здавалось обом.

Я БИ ДУЖЕ ХОТІЛА СКАЗАТИ ВАМ, ЩО “ХТОСЬ ЙДЕ” — ЦЕ ТРЕК ПРО ДОСВІД, ЯКИЙСЬ МИ КОЛИСЬ ПЕРЕЖИЛИ, І У НАС ВЖЕ ВСЕ ДОБРЕ. НА ЖАЛЬ — НІ. УСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ, В ЦЕЙ МОМЕНТ, В ЦЮ СЕКУНДУ. ПІДТРИМУВАТИ ТЕ БАГАТТЯ, ЯКЕ РОЗПАЛИЛОСЬ ДЕВ’ЯТЬ РОКІВ ТОМУ І ПАЛАЛО УВЕСЬ ЦЕЙ ЧАС, НЕЙМОВІРНО СКЛАДНО, ЦЕ РЕАЛЬНЕ ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ, — ЩИРО ЗІЗНАЄТЬСЯ MAMARIKA.

Як виявилось, найскладнішими для їх родини були останні чотири роки — починаючи від карантину і закінчуючи повномасштабним вторгненням. Ті, які були нелегкими для кожного українця. Пісня “Хтось йде” — про те, що пара відчуває та проживає прямо зараз. Співачка впевнена, що вона відгукнеться в серцях багатьох, бо такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар.

Співачка зізнається: вона щиро сподівається, що усі, хто має такі само складнощі, як їх сім’я, після перегляду кліпу отримає сили та натхнення зробити усе, щоб їх подолати. У відео ви побачите справжні емоції зірок, які вирують у них всередині. “Ми не хочемо нічого приховувати, і на своєму прикладі показуємо, шо це ок бути не ок, що в житті бувають і такі надскладні періоди”, – пояснила MamaRika.

MamaRika – Хтось йде – дивитись кліп онлайн

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%