Музичні новини

Народження “мрійника”: MELOVIN випустив кліп на пісню Dreamer (ВІДЕО)

today11 Квітня, 2024 22

Background
share close

У день свого 27-річчя український співак MELOVIN представив новий кліп на пісню Dreamer. Це композиція, з якою артивст брав участь у Нацвідборі на Євробачення цього року.

У кліпі Melovin відкрив аудиторії нову частинку своєї душі. Артист відверто поділився історією свого становлення, в якій час від часу траплялися аж ніяк не казкові події. Тож сьогодні він закликає всіх і кожного – мріяти та не опускати руки на шляху до реалізації власних мрій, пише Уніан Lite.

“Ця робота особлива для мене саме через її глибину та філософію. “Народжені, щоб сяяти і ніяк інакше”: так ми всередині команди та з режисерами Павлом Закревським і Маріамою Погребинською охрестили цей кліп. Це історія від народження мрійника і до…, а до чого кожен вирішить для себе сам після перегляду кліпу”, – прокоментував артист.

Кліпом “Dreamer” Melovin вкотре наголосив – люди народжуються щирими мрійниками, які роблять цей світ яскравішим і кращим, тільки віра в це допоможе впоратися з усіма викликами і пройти цей шлях гідно: “Сяйте яскраво і нічого не бійтеся. Мрійте та втілюйте свої мрії! Ми не народжені, щоб бути в руках страху. Ми народжені сяяти і ніяк інакше”.

Дивіться відео MELOVIN – DREAMER:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%