Музичні новини

Мілла Йовович емоційно зізналася у коханні українцям

today8 Червня, 2022 202 1

Background
share close

Відео зі словами підтримки записано в рамках проєкту “Найвідоміші українці світу”

Мілла Йовович
Мілла Йовович ©gettyimages
Американська актриса, дизайнер і модель Мілла Йовович, що народилася в Києві, підтримала українців у їх боротьбі зі світовим злом — Російською Федерацією. У своєму відеопосланні, яке було записано в рамках проєкту “Найвідоміші українці світу”, Мілла Йовович говорить про кохання та підтримку нашого народу у нелегкій боротьбі за свободу.

 

Я хочу передати послання любові та підтримки всім українцям у цей найжахливіший період їхньої історії, коли націю просто розривають на шматки, коли мільйони людей змушені бігти в інші країни та ставати біженцями, коли воїни сміливо б’ються проти всього цього. Я хочу сказати вам: ми бачимо вас, ми молимося за вас, і ми любимо вас. І ми вдячні вам за те, що ви боретесь за свою свободу,

— сказала акторка

 

 

Зірка “5 елементу” з перших днів війни в Україні 2022 року підтримує нашу країну і намагається бути в курсі всіх українських подій. Так, на благодійному балі Канського кінофестивалю Йовович сяяла у сукні українського бренду ніжно-блакитного кольору, а її донька Єва Габо вийшла у жовтому міні зі стразами.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%