Музичні новини

Нідерландський метал-гурт Within Temptation зняв кліп у Києві

today22 Березня, 2024 37

Background
share close

5 квітня нідерландський метал-гурт Within Temptation презентує спільну пісню з музикантом Alex Yarmak під назвою “A Fool’s Parade”. Ролик на композицію зняли у Києві.

Для знімання відеокліпу до Києва приїхала фронтвумен Within Temptation Шарон ден Адель. Про це повідомляє гурт у Twitter.

Учасники гурту неодноразово підтримували Україну на своїх концертах та під час публічних виступів. Вони назвали цю поїздку “незабутнім досвідом”.

Ми щойно закінчили запис нашого музичного відео на A Fool’s Parade в Україні! Надзвичайно вдячні за цей досвід і теплий прийом усім людям, які брали в цьому участь. Ви всі дивовижні і дуже надихаєте нас. Ця поїздка – це досвід, який ми ніколи не забудемо. Дякуємо, будьте сильними, і до нових зустрічей! – пише Within Temptation.

Режисером кліпу став Інді Хаїт, відомий роботами Massandra і “Черкащина” для Latexfauna та “Вотсап” і “На самоті” для Dorofeeva. Знімання проходило на багатьох відомих локаціях: Жовтневий Палац, КПІ ім. Ігоря Сікорського, монумент Батьківщина-Мати тощо.

Це було б неправильно знімати відео на пісню про Україну десь у мене на Батьківщині, де безпечно і безтурботно. Я знала і з самого початку розуміла, що мала приїхати сюди, мала побачити все на власні очі і показати у нашому відео Київ, яким він є зараз. Для нас це важливо, і для людей тут це також важливо. Мені також дуже радісно, що стільки людей, наших прихильників, відгукнулося взяти участь у зйомках, це була дуже тепла зустріч. Сподіваюся, вони не зненавиділи мене після зйомок, оскільки сцену знімали безпосередньо в болоті, – коментує Шерон.

У пресслужбі зазначають, що Шерон провела в Києві три повноцінні дні та разом з командою Всеукраїнської Асоціації Музичних подій відвідала “найважливіші та найсимволічніші місця Києва”.

Зазначимо, що раніше гурт присвятив українській державі свою пісню “Raise Your Banner” (“Підніміть свій прапор”). Також у 2023 році вони зібрали кошти на човни для українських військових на Херсонському напрямку.

Джерело: Within Temptation

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%