Музичні новини

“Замість мене – війна”: Саша Чемеров випустив кліп, знятий на тепловізор (ВІДЕО)

today24 Червня, 2022 159

Background
share close

Український співак Саша Чемеров представив перший у світі кліп, знятий на тепловізор. У відео на пісню “Замість мене” він показав, що зараз ми всі під прицілом.

Війна в Україні диктує нові реалії. Багато артистів вважають, що знімати кліпи зараз недоречно. Однак 40-річний Саша Чемеров вигадав, як зробити так, щоб це було глибоко й на часі. Тож відеороботу на трек він повністю записав на тепловізор, пише Шоубіз 24.

Така ідея спала на думку талановитому українському кліпмейкеру Гоші Винокурову. Унікальним відео він пропіарив нову пісню Саші Чемерова “Замість мене”. Зйомки відбувалися у Львові, а тепловізор музикант позичив у бійців полку “Азов”.

“Це унікальна робота з відео. Ніхто раніше не знімав кліп, використовуючи тільки тепловізор. Ця пісня – надія і констатація факту. Її стиль, напевно, романтичний гранж. Картинка точно передає настрій пісні, а концепція дає зрозуміти, що ми всі під прицілом, ми всі в небезпеці”, – прокоментував Саша Чемеров в інстаграмі.

До речі, це перший реліз, в якому співак не є автором треку. Текст і музику для нього написав київський саунд-продюсер Олександр Філоненко.

Дивіться кліп Саша Чемеров – Замість Мене:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%