Музичні новини

“Не ампутуй – врятуй!”: СКАЙ дасть концерт задля порятунку кінцівок поранених військових

today30 Березня, 2024 30 1 5

Background
share close

Український гурт СКАЙ вирушив у благодійний весняний тур в межах Національної програми “Врятуй кінцівку”, покликану зменшити інвалідизацію військових. Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка.

Перші концерти вже відбулися в Миколаєві, Дніпрі, Запоріжжі та Хмельницьку, які зібрали повні зали. Наступний концерт пройде в Івано-Франківську 30 березня, у ККЗ “Арена-центр”. Початок о 19:00. Квитки на концерт можна придбати за цим посиланням.

скай афіша концерт івано-франківськ

В Івано-Франківську СКАЙ збиратиме кошти на лікування бойової травми штаб-сержанту Миколі Гундару прикордоннику Донецького загону, відділу прикордонної служби “Сартана”, який виконував бойове завдання в Маріуполі та отримав 6 кульових поранень в різні частини тіла під час міських боїв. Микола потребує операції з очищення кісткового каналу великогомілкової кістки із заповненням її “біосклом”. Вартість лікування 261 500 гривень.

микола гундар військовий

“Цей весняний концертний тур покликаний не лише подарувати світло, силу та натхнення нашим шанувальникам, а й зібрати на операції для наших поранених бійців. Друзі, ми з вами на одній хвилі, у нас одна ціль – допомагати військовим задля перемоги. Один концерт –  одна операція – одна врятована кінцівка – один врятований захисник. Запрошуємо”, – прокоментував фронтмен СКАЙ Олег Собчук.

Під час першого концерту туру в Миколаєві було зібрано кошти на лікування бойової травми солдату Потан Сергію з 53-ї окремої механізованої бригади, який воював на Бахмутському напрямку, займався ремонтом техніки та отримав мінно-вибухове поранення під час мінометного обстрілу. Андрій потребує операції з ендопротезування лівого колінного суглоба.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%