Музичні новини

Тейлор Свіфт презентувала свій одинадцятий альбом The Tortured Poets Department

today19 Квітня, 2024 21 5

Background
share close

Одна з найпопулярніших зірок сучасності, 34-річна американська співачка Тейлор Свіфт випустила свій одинадцятий студійний альбом. The Tortured Poets Department досліджує її стосунки з гравцем команди з американського футболу “Канзас-Сіті Чифс” Тревісом Келсі.

До платівки увійшли спільні пісні з репером Post Malone (трек Fortnight) і гуртом Florence and the Machine (трек Florida!!!). Працюючи над альбомом, Свіфт возз’єдналася з Джеком Антоноффом і Аароном Десснером, повідомляє Еспрессо.

У продажу зʼявилися чотири фізичні версії альбому, доступні для покупки, з різними бонус-треками на кожній. Ці чотири бонус-треки ще не доступні на цифрових платформах.

Слухайте альбом Taylor Swift – The Tortured Poets Department:

Свіфт анонсувала альбом на церемонії “Греммі” в лютому, приймаючи нагороду за найкращий вокальний поп-альбом. За останні чотири роки співачка випустила чотири альбоми нової музики.

Після випуску свого десятого альбому Midnights у 2022 році Свіфт оголосила про свій масштабний тур Eras Tour. Вона почала північноамериканський етап у березні 2023 року і з того часу також відвідала Південну Америку, Азію та Австралію. Європейська частина розпочнеться у травні в Парижі.

Американська співачка є надзвичайно популярною та за останні місяці встановила кілька рекордів. Так, нещодавно стрічка The Eras Tour про концертний тур Тейлор Свіфт стала найкасовішим фільмом-концертом в історії. Фільм зібрав у світовому прокаті $261,6 млн, таким чином посунувши попереднього рекордсмена Майкла Джексона.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%