Музичні новини

Том Йорк випустив два саундтреки до італійської стрічки Confidenza

today23 Квітня, 2024 14 2 4

Background
share close

Фронтмен гуртів Radiohead і The Smile Том Йорк презентував дві композиції – Knife Edge та Prize Giving. Ці пісні стали саундтреками до фільму італійського режисера Даніеле Лукетті Confidenza (Довіра).

Лірична, неспішна пісня Knife Edge супроводжується звучанням фортепіано та струнних. Музичне відео на цю композицію демонструє кадри з фільму, який заснований на однойменному романі Доменіко Старноне про приречену пару, інформує Еспрессо.

Дивіться кліп Thom Yorke – Knife Edge:

П’єтро Велла працює в занедбаній римській середній школі. Він твердо вірить, що може допомогти учням прагнути до кращого майбутнього. Тереза, яскрава та непокірна учениця, закохана в нього і його уроки. Через кілька років вони знову зустрічаються і зав’язують романтичні стосунки. Тереза наполягає, що вони повинні поділитися своїми найпотаємнішими секретами, щоб поєднатися на все життя. Але як тільки П’єтро дійсно відкривається, стосунки закінчуються. П’єтро стає письменником, а його сім’я занурюється в комфорт буржуазного життя. Але його переслідує думка, що одного дня Тереза може знову з’явитися і зруйнувати його світ своєю таємницею, яку вона знає.

Фільм, створений Netflix, знято італійською мовою. Він вийде в кінотеатрах Італії 24 квітня.

Платівка із саундтреком вийде 12 липня. Інший трек, що також став саундтреком – Prize Giving, звучить похмуріше, що, ймовірно, повʼязане із напругою сюжету.

Слухайте пісню Thom Yorke – Prize Giving:

Confidenza є другим фільмом, музику до якого написав Йорк. Першим став італо-американський містичний фентезійний трилер “Суспірія” 2018 року, знятий режисером Лукою Гуаданьїно. Він є рімейком однойменної культової стрічки Даріо Ардженто 1977 року. Ця композиція була номінована на кілька нагород, у тому числі на “Греммі”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%