Музичні новини

У мережі з’явився тизер документального фільму про Каньє Веста, який знімали понад 20 років (ВІДЕО)

today12 Січня, 2022 170

Background
share close

16 лютого на Netlix відбудеться прем’єра jeen-yuhs: A Kanye Trilogy — це документальний фільм про Каньє Веста, робота над яким тривала 21 рік.

У новому тизері — кадри з Фарреллом Вільямсом, Jay-Z та матір’ю репера Дондою Вест з різних періодів життя Каньє, пише Слух.

Також до стрічки увійшла дискусія Каньє з репером Rhymefest у 2002 році:

— Здається, він не поважає мене. Хоче сказати, що я не геній, от лайно.
— А хто ти такий, щоб називати себе генієм?

Режисерами стрічки, яка вийде в трьох частинах, стали Клеренс Сіммонс і Чік Оза, також відомі як творчий дует “Коді та Чайк”. У 2004 році вони зняли для Каньє Веста кліпи на пісні Jesus Walks (версія №3) і Through the Wire з його дебютного альбому The College Dropout.

jeen-yuhs: A Kanye Trilogy включатиме архівні (в тому числі з 1990-их), раніше не випущені кадри, хоум-відео (не ті, що ви подумали) та охопить становлення Каньє Веста як продюсера та репера-початківця і до глобальної зірки. У тому числі ключові моменти з життя артиста: смерть матері у 2007 році, невдалий похід у президенти США у 2021 та інші.

Дивіться тизер документального фільму jeen-yuhs: A Kanye Trilogy:

Нагадаємо, у жовтні минулого року американський репер Каньє Вест отримав офіційний дозвіл на зміну імені. Тепер він може називатися своїм псевдонімом — Е (Ye). Також восени він презентував кліп на пісню зі свого крайнього альбому Donda – 24.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%