Музичні новини

У стилі Девіда Лінча: дивіться новий кліп Alyona Alyona “Мамин суп” (ВІДЕО)

today18 Листопада, 2019 268

Background
share close

Українська реп-зірка Alyona Alyona презентувала свою нову відеороботу на пісню “Мамин суп”. Кліп доволі довгий – триває аж 10 хвилин. У ньому постало чимало людей, а сама артистка роздумує над тим, що визначає кожного українця.

Філософський відеоролик починається з кухні, на якій Alyona Alyona сидить в оточенні сім’ї, поки ті готують суп. Згодом картина переноситься в іншу кімнату, де двоє чоловіків обговорюють природу речей, справжнє значення слів і свободу вибору. Що цікаво, розмовляли вони задом-наперед – все, як уві сні агента Купера в “Твін Піксі” Девіда Лінча, повідомляє 24 канал.

Згодом кадри змінюються, і деталі побуту починають змінюватись. Alyona Alyona пояснила, що таким чином режисер відео Ян Болотов хотів інтерпретувати буденні речі.

“Він – людина майбутнього. Його бачення дуже імпонує мені. На перший погляд простий трек, але він дуже круто його інтерпретував. Ми весело варили борщ з акторами, слухали незвичайний діалог і сміялися до сліз над чоловіком, який заглядав до нас у вікно. Насправді в кліпі показані наші традиції, піднімається питання того, що визначає нас як українців” – йдеться в описі до відео “Мамин суп” в ютубі.

Дивіться кліп Alyona Alyona – “Мамин суп”:

В одному з дописів в інстаграмі реперка також зізналась, що з дитинства не любила суп, але з періодом дорослішання починала частіше його готувати: спочатку для друзів в гуртожитку, потім для свого хлопця. Зараз же дівчина немає часу на приготуванні їжі, але вирішила поділитись з фанатами власним фірмовим рецептом супу.

Рецепт супу від Alyona Alyona:

  • стакан гречки;
  • двi жменi сушених бiлих грибiв;
  • цибуля та морква;
  • картопля;
  • смажений часник;
  • сiль, сумiш перцiв;
  • мамина любов

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%