Музичні новини

Українка Таня Муіньо зняла кліп для Елтона Джона та Брітні Спірс (ВІДЕО)

today28 Вересня, 2022 103

Background
share close

Відома кліпмейкерка Таня Муітньо зняла кліп на дуетну пісню знаменитих виконавців Елтона Джона та Брітні Спірс. Композиція називається Hold Me Closer.

Прем’єра кліпу відбулася на офіційному ютуб-каналі Елтона Джона. Таня Муіньо продовжує співпрацювати з відомими артистами. Вона вже поділилася емоціями від нової колаборації, пише Шоубіз 24.

Зйомки відео відбувалися в Мехіко. У кліпі режисерка передала незмірне відчуття близькості, якого не вистачає світу через сум’яття та хаос останніх часів.

“Для мене це було емоційно, оскільки я росла на піснях Брітні. Після перегляду Slave For You я вирішила, що хочу стати відеорежисером. Елтон Джон – це ікона, на якій виріс світ. Знімаючи це відео, я знала, що у глядачів і шанувальників буде багато емоційних очікувань. З цією відповідальністю я мала зробити щось несподіване. Танець мав бути перспективним, щоб змусити Елтона та Брітні пишатися”, – поділилася Таня Муіньо.

“Щоб відобразити цю магію, ми зняли всі мої улюблені архітектурні місця в Мехіко та запросили хореографа Джейкоба Джонаса, який створює найкращу сучасну хореографію. Отримати найкращих танцюристів, команду та доступ до деяких із найприватніших місць у світі було просто, оскільки всі хочуть працювати з Елтоном Джоном і бути частиною його творчої спадщини”, – додала режисерка.

Дивіться кліп Elton John, Britney Spears – Hold Me Closer:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%