Музичні новини

Віктор Винник і МЕРІ презентували новий запальний кліп “Тільки не треба” (ВІДЕО)

today11 Жовтня, 2021 484

Background
share close

Минулого року Віктор Винник і МЕРІ видали свій ювілейний п’ятий альбом “Снайпери-Амури”. Багато треків з нього отримали відеоряд. Та цими днями дійшла черга до пісні “Тільки не треба”.

Робота цікава зокрема і тим, що режисером цього разу виступив сам Віктор Винник. Це вже не перший такий досвід, свого часу Віктор займався зйомками кліпу на пісню “Сестра”, повідомляє прес-служба Віктора Винника і МЕРІ.

Над відео “Тільки не треба” музиканти разом зі знімальною групою компанії West Art працювали два тижні. Сюжет кліпу доволі простий: головна героїня прямує на концерт до Віктора і компанії, але врешті-решт не встигає і залишається ні з чим. Віктор Винник зауважив, що ця пісня про надто самовпевнених дівчат, які вважають, що земля обертається навколо них. Але часто результатом такої поведінки стає банальне розчарування.

За настроєм пісня і відео нагадують перші кліпи МЕРІ, які свого часу принесли артистам впізнаваність та популярність.

Віктор Винник вважає, що в такі непрості часи, які ми зараз переживаємо, слухачам не зашкодить трохи легкої і безтурботної, проте дуже драйвової і танцювальної музики. Осінь – аж ніяк не пора для смутку. І ви легко переконаєтесь у цьому, коли переглянете кліп “Тільки не треба”.

Дивіться кліп Віктор Винник і МЕРІ – Тільки не треба:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%