Світське життя

День дружби 2021: ТОП-7 прикладів від голівудських зірок

today10 Червня, 2021 241 1

Background
share close

Дізнайся, з ким товаришують Анджеліна Джолі, Різ Візерспун, Леонардо Ді Капріо та інші

Софія Вергара і Різ Візерспун
Софія Вергара і Різ Візерспун © gettyimages

9 червня ми , святкували День друзів. Це свято створене, щоб нагадати своїм близьким друзям, наскільки міцний ваш взаємозв’язок крізь роки.

Західний Полюс пропонує тобі дізнатися, з ким товарищують голлівудські зірки. Попри свою впізнаваність і популярність, вони є звичайними людьми, які потребують таких простих речей, як дружба і любов.

Не дивно, що своїх подруг і друзів голлівудські селебріті часто знаходять в колі таких же зіркових колег — часто зустрічі споріднених душ відбуваються на зйомках фільмів.

Різ Візерспун і Софія Вергара

Дівчата познайомилися на зйомках фільму “Красуні в бігах”. Різ часто згадує, як Софія зайшла в готель, і всі навколо “згорнули шиї”, обертаючись на неї. Після зйомок, під час промо-туру, актриси ще більше зблизилися і часто публікували смішні спільні селфі в своїх Instagram. У листопаді 2015-го відбулося весілля Софії Вергара з Джо Манганьелло, на яку артистка звичайно ж покликала свою подругу.

 

Дружба в колі голлівудських зірок

Різ Уізерспун і Софія Вергара © Getty Images

 

Леонардо Ді Капріо і Тобі Магуайр

Дружба Леонардо Ді Капріо і Тобі Магуайра триває вже більше 25-ти років. Вони познайомилися ще у 80-х на одному з прослуховувань і з тих пір дорожать дружбою один одного. У 2013 році на екрани вийшов фільм “Великий Гетсбі”, в якому головні ролі зіграли зіркові друзі: Леонардо Ді Капріо і Тобі Магуайр. За словами приятелів, у вільний час вони люблять разом пограти в баскетбол. У кулуарах їхню дружбу вважають однією з найміцніших.

 

Дружба в колі голлівудських зірок

Леонардо Ді Капріо і Тобі Магуайр © Getty Images

 

Анджеліна Джолі та Гвен Стефані

У 2011 році в інтерв’ю американському виданню “Marie Claire” Анджеліна Джолі зізналася, що у неї практично немає подруг, а однією з небагатьох є співачка Гвен Стефані. Джолі і Стефані подружилися ще в 2006 році. Тоді їх зв’язало те, що у них з різницею в один день народилися діти: старший син Гвен — Кінгстон з’явився на світ 26 травня, а дочка Джолі Шайло — 27 травня. Молоді мами відразу знайшли безліч спільних тем та інтересів.

 

Дружба в колі голлівудських зірок

Анджеліна Джолі і Гвен Стефані © Depositphotos

 

Кортні Кокс і Ед Ширан

Зірка легендарного серіалу “Друзі” Кортні Кокс познайомилася з британським музикантом Едом Шираном завдяки спільним друзям. Поспілкувавшись, вони відразу знайшли спільну мову і після цього стали дружити. Цікаво, що Кортні і Ед проводять разом свята і публікують спільні знімки в Instagram.

У 2013 році саме Ед представив подругу своєму давньому знайомому, фронтмену групи “Snow Patrol” Джонні Макдейду, з яким Кортні прозустрічалися два роки. Навіть після розставання з Джонні в 2015 році актриса продовжує зберігати дружні відносини з Едом Шираном. Цікаво, що однією з кращих подруг Кортні Кокс також вважається її партнерка по “Друзях” Дженніфер Еністон. Ця дружба існує вже багато років.

Дружба в колі голлівудських зірок

Кортні Кокс і Ед Ширан © Depositphotos

Девід Бекхем і Гордон Рамзі

Ексфутболіст Девід Бекхем і відомий шеф-кухар Гордон Рамзі давно дружать сім’ями. Колишній гравець футбольного клубу “Manchester United” і ведучий “Пекельної кухні” разом відвідують футбольні матчі і ходять на пробіжку. Їхня дружба триває вже багато років. У 2013 році Девід І Гордон навіть запустили спільний бізнес проект — відкрили ресторан “Street Café”, в Лондоні.

Дружба в колі голлівудських зірок

Девід Бекхем і Гордон Рамзі © Getty Images

 

Кейт Хадсон і Ліа Мішель

Дівчата подружилися на зйомках четвертого сезону серіалу “Glee”, в якому Кейт Хадсон виступила в ролі викладачки танців Кассандри Джулай. У 2013 році дівчат ще більше зблизив трагічний випадок — коханий Лії помер від передозування наркотиками, і у важкий момент життя саме Кейт всіляко підтримувала подругу. Кейт Хадсон навіть запросила Лію пожити деякий час у себе.

Дружба в колі голлівудських зірок

Кейт Хадсон і Ліа Мішель © Getty Images

 

Флоренс Велш і Блейк Лайвлі

Одного разу почувши пісні “Florence and the Machine”, американська актриса і модель Блейк Лайвлі вирішила сходити на концерт вподобаної групи, захопивши з собою піцу для музикантів. Пробравшись за лаштунки, Блейк розговорилася з Велш Флоренс. Оцінивши добрий жест, Флоренс запросила Блейк відсвяткувати Новий рік в Лас-Вегасі, і з тих самих пір дівчата нерозлучні.

Дружба в колі голлівудських зірок

Флоренс Уелш і Блейк Лайвлі © Getty Images

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%