Світське життя

Дома, але їй зле: ЗМІ з’ясували, в якому стані Мадонна

today3 Липня, 2023 129

Background
share close

Співачка Мадонна продовжує боротись з інфекційною хворобою.

ЗМІ усіма можливими способами прагнуть дізнатися, в якому стані знаходиться Королева Попмузики Мадонна. Нещодавно подруга зірки розповіла, що співачці вже нібито добре. Але ЗМІ мають іншу інформацію.

Портал TMZ, який спеціалізується на плітках та чутках, пише, що зараз Мадонна знаходиться у своїй квартирі в Нью-Йорку. Проте зірці нібито досі погано. Сайт пише, що співачку постійно нудить і вона прикута до свого ліжка.

Нагадаємо, що інші видання писали, що за декілька днів до хвороби Мадонна важко працювала на репетиціях. Джерела, близькі до зірки, зазначали, що вона пірнула з головою у роботу та проводила на сцені по 12 годин.

Також ЗМІ повідомляють, що за добу до госпіталізації Мадонна гуляла вулицями Нью-Йорка – і ніщо навіть не натякало на те, що співачка хвора.

За день до того, як її знайшли безпритомну та відправили у лікарню, Мадонна була в чудовому настрої. 64-річна співачка відвідала виставку Карла Лагерфельда в Метрополітен-музеї з приятелями.

Мадонна за день до госпіталізації - фото 562233

Мадонна за день до госпіталізації / Daily Mail

 

На вихід попзірка одяглася доволі просто. На ній були чорні спортивні штани, чорна сорочка з довгим рукавом і чорна бейсболка. Мадонна також зав’язала на поясі чорну куртку. Свій образ вона доповнила білими кросівками Nike Air Max.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%