Світське життя

Дженніфер Лопес розробила правила для Бена Аффлека, якщо він зніматиметься з колишньою

today22 Липня, 2023 117

Background
share close

Співачка Дженніфер Лопес розробила ряд правил для свого чоловіка актора Бена Аффлека, якщо він прийме пропозицію зніматися в одному фільмі зі своєю колишньою дружиною акторкою Дженніфер Гарнер.

Мова йде про зйомки картини “Дедпул 3”. Якщо Аффлек підтвердить свою участь у ролі “Зірвиголови”, а Гарнер – у ролі Електри, то на цей рахунок Лопес вже підготувала ряд правил. За словами джерела з близького оточення пари, Джей Ло вже має кілька правил для чоловіка і додасть ще, якщо зйомки відбудуться.

Електра — це кохання “Зірвиголови”, тож вона дбає про те, щоб між ними не було моментів “як у старі часи”. Джей Ло хоче цілодобовий доступ до знімального майданчика та можливість зайти без попередження,

– розповідає джерело.

До того ж відомо, що Джей Ло забороняє будь-які рекламні спільні інтерв’ю, фотосесії, а також спілкування після роботи. Відомо, що Лопес хоче, щоб Бен повернувся додому, як тільки він закінчить зйомки.

Нагадаємо, що пара відновила стосунки у 2021 році після 20 років розлучення. Таємне весілля відбулося в Лас-Вегасі, але через кілька тижнів пара влаштувала грандіозне святкування з зірковими друзями.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%