Світське життя

Олена Зеленська знялася для Vogue і розповіла про виховання дітей під час війни

today28 Жовтня, 2023 55

Background
share close

Олена Зеленська прикрасила сторінки журналу Vogue.

Олена Зеленська знялася для Vogue і розповіла про виховання дітей під час війни

Олена Зеленська / Джерело: Vogue

В інтерв’ю виданню Перша леді України розповіла про необхідність підтримувати психологічне здоров’я та методи виховання дітей під час війни.

За словами дружини Володимира Зеленського, з побутових причин вона не може звернутися до психолога, але часто використовує медитації та техніки повільного дихання, аби заспокоїтися та повернути собі відчуття стійкості.

З донькою Олександрою та сином Кирилом Олена намагається бути відвертою. Вона плекає дітей, але не приховує від них правду про події, які відбуваються в Україні.

КОЛИ Я РОЗМОВЛЯЮ З ДОРОСЛИМИ Й ДІТИ ПОРУЧ, МИ НІКОЛИ НЕ ЗМІНЮЄМО ТЕМИ, ЩОБ НЕ ТРАВМУВАТИ ДІТЕЙ. СТАРША ДОНЬКА ВЖЕ ПИТАНЬ НЕ СТАВИТЬ. А МЕНШОМУ, ЯКЩО БАЧУ, ЩО ЙОГО ЩОСЬ ТУРБУЄ, МОЖУ ЗАПРОПОНУВАТИ ПОГОВОРИТИ ДЕТАЛЬНІШЕ, ПОЯСНИТИ, — КАЖЕ ЗЕЛЕНСЬКА.

На фото дружина президента України позує в кофті з ґудзиками, коротким рукавом і коміром, а також брюках чорного кольору.

Олена Зеленська знялася для Vogue і розповіла про виховання дітей під час війни - фото 580562

На іншій світлині Олена в більш діловому образі. На ній чорна водолазка, брюки та світлий піджак. Раніше Володимир Зеленський розповів про стосунки з дружиною на відстані.

Олена Зеленська знялася для Vogue і розповіла про виховання дітей під час війни - фото 580563
Олена Зеленська знялася для Vogue і розповіла про виховання дітей під час війни - фото 580564

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%