Світське життя

Пол Маккартні більше не даватиме автографів фанатам і не робитиме селфі

today26 Жовтня, 2021 241

Background
share close

Ексучасник The Beatles сер Пол Маккартні не розуміє, навіщо вам його автограф, а тим більше — селфі з ним. Музикант більше не розписуватиметься для своїх фанатів і не робитиме спільних світлин.

Про це музикант розказав виданню Contactmusic, інформує Слух. Протягом десятиліть Пол Маккартні роздавав автографи та не відмовляв фанам у фото, але завжди вважав це дивним, тому більше не робитиме цього:

“Чи не могли б ви розписатися на звороті квитанції?” Навіщо? Ми обоє розуміємо, хто я такий”.

Щодо селфі, то сер Пол волів би поспілкуватися з людиною, ніж опинитися на неякісному фото:

“Зазвичай це знімок з поганим фоном, на якому я виглядаю трохи нещасним. Давайте поговоримо, давайте обміняємося історіями”.

Тепер ви знаєте, з чим точно не варто приставати до Пола Маккартні. У випадку з Рінго Старром, ще одним ексучасником The Beatles, теж нічого не вийде. Він перестав давати автографи ще у 2008 році, в основному через те, що потім речі з його підписом дорого продають. Рінго робить винятки тільки якщо справа стосується благодійності.

Нагадаємо, у листопаді вийде масивна документалка про The Beatles від Пітера Джексона, режисера “Володаря кілець”. Фільм створено з понад 50 годин унікального матеріалу, відзнятого в 1969 році під час запису гуртом останнього альбому Let It Be.

Дивіться трейлер документального фільму The Beatles: Get Back:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%