Світське життя

Які пластичні операції робили українські зірки?

today17 Лютого, 2024 75

Background
share close

Світові та українські зірки все частіше вдаються до кардинальної зміни зовнішності. Вони збільшують губи, груди, сідниці, змінюють ніс, риси обличчя тощо.

Зірковий статус вимагає від артистів мати приголомшливий вигляд. Нерідко, саме це приводить їх до кабінету пластичних хірургів.

Mamarika

Українська співачка MamaRika нещодавно наважилася на сміливий вчинок. Артистка зробила операцію зі збільшення грудей в одній із київських клінік. Вона одразу поділилась з підписниками результатом і оприлюднила на особистій сторінці в Instagram натхненне відео про любов до себе.

Співачка пояснила, що вирішила вдатися до пластичної хірургії саме через бажання стати ще кращою версією себе. MamaRika вважає, що так почуватиметься впевненіше.

Mamarika

Слава Камінська

Українська виконавиця Слава Камінська не приховує, що неодноразово лягала під ніж пластичного хірурга. Зокрема вона збільшила груди, зробила ринопластику, а також робить ін’єкції ботоксу і збільшує губи. Також Слава робила ліпосакцію.

Зірка відверто говорить про свої зміни в зовнішності та показує фото “до і після” у блозі. Артистка задоволена своїми перевтіленнями та вважає, що має значно кращий вигляд, ніж до операцій.

Слава Камінська

Анна Трінчер

Українська акторка та співачка Анна Трінчер стала популярною завдяки зйомкам у телесеріалі “Школа” та блогу в Instagram. У 19 років дівчина вирішила дещо змінити свою зовнішність. Почала з класичного збільшення губ, а у 20 здійснила свою давню мрію – збільшила груди до третього розміру.

Анна Трінчер

Ірина Білик

Зірка довший час приховувала від шанувальників, що робила пластичні операції. Проте одного разу таки зізналась, що змінила зовнішність. Вперше співачка лягла під ніж хірурга після народження сина Гліба 1999 року. За її словами, у неї були “благальні” очі, ніби вона весь час плаче. Тоді Білик вирішила трохи “завеселити” своє обличчя і вдалася до блефаропластики.

Далі ж співачка вирішила виправити свій ніс. Артистка, в якій тече й грузинська кров, комплексувала через горбинку. Крім того, зірка не приховує, що декілька разів робила підтяжку обличчя та збільшувала губи.

Ірина Білик

Раміна Есхакзай

Українська журналістка, авторка та ведуча популярного однойменного ютуб-каналу відверто говорить про свої втручання у зовнішність. Дівчина збільшила губи, прибрала темні кола під очима за допомогою спеціальних уколів. Видалила грудки Біша – жирові утворення в області щік.

Також блогерка вколола зону підборіддя, що зробило його більш гострої форми. Сама Раміна вважала себе симпатичною з народження, але після маніпуляцій із зовнішністю твердо може сказати, що вона красива. Дівчина називає це інвестицією в себе.

Раміна Есхакзай

Олексій Суровцев

Актор, стриптизер та учасник “Танців з зірками” Олексій Суровцев свого часу вдався до отопластики. Так, знаменитість раніше був капловухим. Чоловіку це зовсім не подобалось, тому він вирішив змінити свою зовнішність. Артист скоригував свої вуха, зменшивши їх.

Олексій Суровцев

Камалія

Співачка Камалія вважала, що її нижня губа пухкіша за верхню, тому одного разу зважилася вколоти верхню губу ботоксом. За словами співачки, це було дуже боляче і більше до таких послуг вона не вдавалася. Зірка підтримує свіжий вигляд свого обличчя, регулярно звертаючись до косметологів.

Проте шанувальники зірки вважають, що Камалія таки робила пластичні операції, в чому постійно її і звинувачують.

Камалія

Ганна Різатдінова

Українська гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року Ганна Різатдінова зробила пластику живота. Її дуже бентежив живіт, який за словами зірки, з’явився після пологів та постійно випирав. Спортсменка сподівалася, що тренуваннями зможе прибрати його, але лікарі її засмутили.

У неї діагностували діастаз та пупкову грижу. Тож влітку 2021-го року Різатдінова зробила операцію з усунення проблеми, а взимку – пластичну операцію, і повернула свої форми.

Ганна Різатдінова

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%