Новини

У роковини катастрофи на ЧАЕС: Вийшов трейлер відеогри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

today26 Квітня, 2024 20

Background
share close

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2: “Серце Чорнобиля” випустили новий трейлер під назвою “Це не рай”. Відео вийшло у 38 роковини катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції.

Студія GSC Game World показала трейлер українською мовою. На ньому відбувається діалог між двома героями — Скіфом та Ріхтером, а також транслюються краєвиди міста Припʼять, пише Громадське.

“Подивись на Неї! Зона розквітає, у свій власний чаруючий, але загадковий і викривлений спосіб: приманює, обдаровує та забирає. Розмовляє численними голосами — знайомими та новими. Як близько ви наблизитесь до краю на шляху до того, що шукаєте?”— йдеться в описі до трейлера.

Дата релізу гри не змінилася — вона запланована на 5 вересня, вже доступне передзамовлення.

Перед випуском трейлера у соцмережах гри також з’явилося повідомлення, присвячене роковинам найбільшої техногенної катастрофи — вибуху четвертого реактора Чорнобильської АЕС у ніч проти 26 квітня 1986 року.

“Історія Чорнобильської трагедії […] залишається в пам’яті кожного, щоб нагадувати про ціну, яку людство заплатило. На плечах у всього цивілізованого світу лежить відповідальність зробити все можливе, щоб Чорнобильська трагедія назавжди залишилась найбільшою техногенною катастрофою. Бо другого шансу може не бути”, — наголошується в заяві.

Дивіться трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Not a Paradise:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%