Музичні новини

Адель представила новий провокативний кліп на пісню Oh My God (ВІДЕО)

today13 Січня, 2022 405

Background
share close

Британська співачка Адель кілька місяців готувала до виходу новий кліп на пісню Oh My God. Пісня увійшла в її четвертий альбом “30”.

Новий кліп 33-річної артистки Oh My God побачив світ 12 січня. Адель впродовж останнього тижня підігрівала уяву слухачів виходом нового ролику, публікувавши тизер і кадр зі зйомок, інформує Шоубіз 24.

Відомо, що композиція Oh My God стала п’ятим синглом із четвертого альбому співачки “30”, реліз якого відбувся 19 листопада. Загалом в альбом увійшли 12 пісень. Пісню Oh My God у жанрі ритм-енд-блюзу написали Адель та її продюсер Грег Курстін.

У новому відеокліпі Адель постала у кількох образах, один з яких став особливо провокаційним. Жінка одягнула поверх гламурної сукні накидку, яку носять католицькі священнослужителі. Її образ підкреслили пишною гладкою зачіскою.

Також зірка одягнула на початку кліпу чорну сукню з прозорою накидкою “у горох”, а завершується кліп образом Єви, де жінка в розкішній червоній сукні Вів’єн Вествуд, яку ми вже бачили раніше, кусає “заборонений плід” – яблуко, та йде геть зі студії.

Дивіться кліп Adele – Oh My God:

До речі, перший за 6 років кліп Адель на пісню Easy On Me переглянули понад 45 мільйонів разів на ютубі, тому варто очікувати на подібний успіх і з цим відео.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%