Музичні новини

Дивіться новий зворушливий кліп Джамали на пісню “Вірю в тебе”

today11 Березня, 2021 404

Background
share close

На початку березня співачка Джамала випустила новий альбом “Ми”, до якого увійшло 8 ліричних пісень. Одна з найчуттєвіший –”Вірю в тебе”, на яку зірка представила відео. У кліпі вона зняла чоловіка і двох синів.

Прем’єра відео на пісню “Вірю в тебе” була приурочена до дня народження старшого сина співачки Еміра, якому днем раніше виповнилося 3 роки. В емоційному кліпі знаменитість розповіла про батьківство, повідомляє сайт 24 Showbiz.

На особистій сторінці в інстаграмі Джамала зазначила, що треком “Вірю в тебе” з альбому “Ми” сказала все, що думає і відчуває, тому дуже не хотіла зіпсувати його тривіальним кліпом. Так, разом з великою командою вона зняла реальних батьків, які займаються спортом і грають зі своїми дітьми, купають і годують їх. Тим самим зірка спробувала довести, що у вихованні дітей немає стереотипів: батьківство – це роль як мами, так і тата.

“Вірю в тебе” – це пісня про віру в дітей, які обов’язково повинні стати хорошими людьми, коли виростуть. А ще вона і про віру в себе, тому що всі ми трошки діти”, – зауважила артистка.

Головними героями кліпу на пісню “Вірю в тебе” стала сім’я Джамали. У ньому знялися двоє її синів – 3-річний Емір і 9-місячний Селім-Гірай, та чоловік Бекір, який займався дітьми, поки його зіркова дружина мала ділові зустрічі та репетиції.

“Вперше показана моя сім’я і мій типовий день – зустрічі в офісі, репетиція, теплий вечір з рідними – чоловіком і синами. Ми намагалися показати реальне життя без купюр, з акцентом на історії чудових батьків”, – наголосила Джамала.

Дивіться кліп Jamala – Вірю в тебе:

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%