Музичні новини

Фінал трилогії кохання Злати Огнєвіч: прем’єра заключної історії “Гола правда”

today29 Травня, 2020 363

Background
share close

Злата Огнєвіч презентує останню, завершальну історію кохання під назвою “Гола правда”. Трилогія співачки складається з треків: “Ти обіцяв”, “Беги”, “Гола правда”.

Нагадуємо, нещодавно Злата Огнєвіч розповіла дві історії свого кохання, вклавши свої емоції та переживання у трек — “Ти обіцяв”, вірші до якого були написані лідером БУМБОКС, Андрієм Хливнюком. Друга історія життя надихнула співачку на написання неймовірно чуттєвого синглу —”Беги”.

Злата Огнєвіч завершила свої історії на позитивній, легкій ноті, саме тому сингл “Гола правда” дуже літній, танцювальний та заряджений енергією.

      Я хотіла аби кожен відчув мотивацію та послання, яке я намагалась донести цією трилогією. Спочатку був відчай і біль, потім творчість і трансформація, а на завершення легкість та простота. Саме так я оголила перед вами свої емоції і це моя “Гола правда”. Слухаючи цей трек, я хочу, щоб ви відчули себе щасливими, танцювали під зірками у компанії друзів, і взагалі згадали, що справжня любов повинна дарувати тільки позитивні емоції,
коментує Злата Огнєвіч.
Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч  © прес-служба

Трек був створений у творчому тандемі разом з EYRA, Вадимом Лисицею та Мішою Кошовим, раніше співачка співпрацювала з ними по синглу “Солодка кара”, який зараз знаходиться в номінації “Хіт року” у дуже престижній національній премії “Золота жар-птиця”.

Річ у тому, що ми були у творчих пошуках: і з аранжуванням, і по стилю виконання, і за формою треку “Гола правда”. Спочатку це був зовсім інший варіант пісні, який насправді мені не дуже подобався. В один прекрасний момент Вадим Лисиця знайшов “інгредієнт”, якого не вистачало. Коли я отримала фінальний варіант, я була повністю підкорена і зрозуміла, що ось він, той самий ідеальний трек,

поділилась Злата Огнєвіч.
Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч  © прес-служба

Разом з треком співачка анонсує і вихід нової відеороботи. Спеціально для цього кліпу Златі Огнєвіч довелося навчитися водити автомобіль та сісти на спеціальну дієту, а чому ви зрозумієте зовсім скоро. Презентація відбудеться у червні. Режисером виступив Валерій Погонський, який вже співпрацював зі співачкою та відзняв кліп “Беги”.

Дуже хочеться відкрити вам завісу, я частково бачила монтаж і хочу сказати це буде неймовірне та дуже яскраве відео. Деякі кадри кліпу можуть когось шокувати, але я скажу лише одне: це все — справжнє мистецтво, яке показує і передає пісню “Гола правда”,

зізналася артистка.

Злата Огнєвіч — Гола правда:

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%