Музичні новини

Jerry Heil та Alyona Alyona випустили спільну пісню з польським репером Trill Pem (ВІДЕО)

today18 Листопада, 2022 110

Background
share close

Jerry Heil та Alyona Alyona у час війни продовжують тішити шанувальників спільними треками. Цього разу вони записали пісню з польським репером Trill Pem.

Артистки продовжують працювати, розвивати українську культуру. Вони популяризують нашу музику в Європі, залучають іноземних виконавців, пише Шоубіз 24.

Нова колаборація Jerry Heil та Alyona Alyona відбулася з польським репером Trill Pem. Композицію Posmakuj виконавці заспівали польською та українською мовами.

“Кожна людина шукає для себе підтримку: чи це її друг, чи це Бог, чи це її кохана людина, чи це тренер – не важливо. Важливо, що коли людина не одна, а їх двоє, відбувається синергія й стає набагато більше щастя та любові. Моне і Дебюссі – творці-імпресіоністи. Музика Дебюссі – це завжди невловний мотив і меланхолічний настрій. Картини цього стилю зблизька здаються незрозумілими мазками – і лише коли відходиш і розглядаєш здалеку, розумієш, що насправді зображено на них”, – написала Alyona Alyona.

“Після війни у нас так само буде незрозуміло на душі. Так, ми виграємо. Але буде пусто і ніби лише самі мазки перед очима – ніякої чіткості. Але мине час і наші діти вже побачать цю картину здалеку. І на ній буде видно, заради чого стояли їх батьки: заради збереження древньої культури й мови, заради процвітання України на тисячоліття вперед,
– додала реперка.

Дивіться кліп alyona alyona x Jerry Heil x Trill Pem – Posmakuj:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%