Музичні новини

Канадський співак The Weeknd презентував новий альбом Dawn FM (АУДІО)

today10 Січня, 2022 145

Background
share close

Танцювальні попбалади на екзистенційні теми — таким вийшов новий альбом The Weeknd під назвою Dawn FM. Загалом, до платівки увійшли 16 треків.

Зокрема, серед композицій два фіти з Tyler, the Creator (Here We Go… Again) і Lil Wayne (I Heard You’re Married) та інтерлюдії, зачитані продюсером Квінсі Джонсом і актором Джимом Керрі, повідомляє Слух.

Останній також виступив оповідачем альбому, концепцію якого The Weeknd доволі цікаво описав в інтерв’ю Billboard у листопаді 2021-го:

“Уявіть альбом, ніби його слухач мертвий. І він застряг у цьому чистилищі — я завжди уявляв, що це ніби застрягти в заторі, чекаючи, поки добираєшся до світла в кінці тунелю.

І поки ви там, у машині грає радіостанція, а радіоведучий направляє вас до світла та допомагає вам перейти на інший бік”.

Слухайте альбом The Weeknd – Dawn FM на Spotify:

Dawn FM продовжується там, де завершився попередній альбом співака After Hours (2020), і додає трохи гламурності Starboy (2016). Це синт-поп-запис з танцювальними треками та попбаладами, який сподобається як прихильникам Майкла Джексона, так і любителям Depeche Mode.

Слухайте альбом The Weeknd – Dawn FM на YouTube:

Читайте також:

Відома українська режисерка Таня Муіньо створила кліп для видатного виконавця The Weeknd та його колеги Post Malone

Після серії загадкових натяків у соцмережах The Weeknd випустив кліп на пісню Take My Breath

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%