Музичні новини

Мадонна відповіла на провокаційні питання українського режисера

today18 Листопада, 2021 189

Background
share close

У проєкті взяли участь й інші світові зірки, серед яких Аріана Гранде, Кім Кардаш’ян та інші

Madame X
Madame X © пресслужба
Український режисер Саша Касюга (Sasha Kasiuha) презентує другий кінопроєкт, створений спеціально для королеви попсцени – співачки Мадонни. Світова прем’єра відбулася сьогодні, 18 листопада. Короткометражний ролик побудований у форматі “питання-відповідь” і випущено за мотивами документального фільму Madame X, світова прем’єра якого відбулася на початку цієї осені.

Цей кінопроєкт створений режисерським дуетом, у якому взяли участь українець Саша Касюга (Sasha Kasiuha) та португалець, лауреат премії VMA ─ Нуно Ксіко (Nuno Xico). На світовій арені вони відомі під спільним псевдонімом SKNX.

 

Саша Касюга

Саша Касюга © пресслужба

 

Madame X — це прототип Мадонни. Героїня, яка співзвучна зі справжньою, всесвітньо відомою особистістю. Мадонна грає саму себе, створюючи абсолютну магію у кожному з кадрів фільму.

 

Madame X

Madame X © пресслужба

Новий ролик, як і фільм, вийде на Paramount+, а також на MTV, як тизер до концертного шоу артистки.

У проєкті взяло участь безліч світових зірок, таких як Аріана Гранде, Кім Кардаш’ян, Дрю Беррімор, Кеті Перрі, Біллі Айліш, FKA Twigs тощо. Всі вони ставили Madame X найрізноманітніші питання, від улюбленого запаху до імітації оргазму. Ролик переповнений багатогранними, смішними та серйозними роздумами великої артистки.

Ролик був записаний та оброблений у найкращих традиціях кінопродакшену SKNX.

 

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%