Музичні новини

Прем’єра до Дня Валентина: дивіться новий кліп Віктора Винника і МЕРІ “Бути з тобою”

today8 Лютого, 2022 407

Background
share close

Український рок-гурт “МЕРІ” презентував новий романтичний трек під назвою “Бути з тобою”. Прем’єру приурочили до Дня Святого Валентина, який всі закохані святкуватимуть вже за тиждень.

Як повідомили у пресслужбі 24 каналу, трек “Бути з тобою”, який вийшов у ютубі 6 лютого, став останнім в альбомі “Снайпери-Амури”. Режисером кліпу став сам фронтмен Віктор Винник, а зйомками займався Дмитро Кошлань з компанії West Art.

Згідно із задумом, у кліпі розповідається про двох закоханих, історію яких пише письменник (лідер колективу) на вінтажній друкарській машинці. Хлопець підіймається в гори, долає перешкоди у пошуках своєї коханої, яка вже чекає на нього. Герої кліпу не були професійними акторами, але, як повідомив режисер, зі своїми ролями впорались на відмінно.

Зйомки кліпу проходили у сонячну осінню пору посеред Карпатських гір – на так званих Скелях Довбуша. Саме тому кліп створює ефект ностальгії за теплою погодою та яскравим юнацьким коханням.

Кліп на пісню “Бути з тобою” Віктор Винник і МЕРІ дарують усім закоханим і запрошують на свої концерти з нагоди дня Святого Валентина: 13 лютого – у Львові, 14 лютого – у Івано-Франківську.

Дивіться кліп Віктор Винник і МЕРІ – Бути з тобою:

Читайте також:

Віктор Винник і МЕРІ презентували запальний кліп “Тільки не треба”

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%