Музичні новини

Руслана представила кліп на чуттєву колискову “Ходить сон” (ВІДЕО)

today28 Грудня, 2021 465 1 5

Background
share close

Українська співачка Руслана презентувала нову казкову відеороботу “Ходить Сон”, яку присвятила усім дітям, бабусям та мамам. Для створення композиції Руслана попередньо провела чимало часу у Карпатах, де черпала натхнення.

Як повідомила пресслужба, Руслана провела безліч експедицій в Карпатах, в яких вивчала гуцульські ритми та мелодії, аби створити авторську колискову. Також вона звертала увагу на прадавні українські колискові, тому ця робота сповнена багатьма символами та традиціями, інформує Шоубіз 24.

“Коли ми спимо, подумки ми мандруємо світами. Коли ми просинаємося, ми народжуємося знову і знову. Ми отримуємо безцінний дар – новий день, нове життя, новий шанс почати все спочатку…” – йдеться у повідомленні пресслужби.

Руслана поділилась, що у відео присутні дві лінії: коли душа мандрує світами уві сні, та коли артистка у реальному житті гойдає колиску та співає свою пісню.

Містком до Сну є Колискова, яка голосом Матері вбирає наші страхи і повертає нам наші дитячі мрії! Мелодія. Слово. Спів. Чарівна вібрація Всесвіту. Я провела безліч експедицій в Карпатах, в яких вивчала гуцульські ритми та мелодії, що подарували нам містичну силу і зробили українські мелодії відомими на весь світ… – розповіла Руслана.

Зйомки кліпу проходили високо у Карпатах, у автентичному будинку, де всі речі є реальними та історичними – музейними експонатами. Сама ж Руслана одягнула гуцульську сорочку, пошиту 100 років тому з домотканого полотна, а колиска з кліпу була виготовлена ще 300 років тому. Її зробили без жодного цвяха, а знайшли її в одній старій хаті, в якій начебто виколисали цілих 10 поколінь.

Дивіться кліп Руслана – Колискова “Ходить Сон”:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%