Новини спорту та культури

Google запустила онлайн-гру для навчання дітей цифровій безпеці

today21 Квітня, 2023 119

Background
share close

Google запустила в Україні онлайн-гру Interland про безпеку в інтернеті. Вона має навчити дітей протистояти цифровим загрозам: онлайн-хуліганство, кібербулінг і шахрайство.

Онлайн-гра “Interland: Безпека дітей в Інтернеті” — це уявне контрольоване освітнє середовище, що зацікавлює дітей здобувати знання із цифрової безпеки. Гра занурює у змодельований світ, де діти разом із жителями міста, інтернавтами, виконують різноманітні пригодницькі завдання.

У грі під час “пригод” дітей вчать, як обережно ділитися інформацією в мережі, розпізнавати фейки й боротися з хакерами й фішерами. Interland складається з чотирьох вебігор, які навчають дітей різних аспектів безпеки. У “Королівстві доброти” можна дізнатися, як чемно поводитися в мережі, а в “Річці реальності” – як розпізнавати фейки. На “Уважній горі” діти вчаться, як обережно ділитися інформацією в мережі, а у “Вежі зі скарбами” – як зберігати особисту інформацію в безпеці.

Кадр з гри - фото 522980

Кадр з гри / The Village

Онлайн-гру озвучила актриса дубляжу та ведуча радіостанції “Західний Полюс” (м. Івано-Франківськ) Юлія Котурбаш. Онлайн-гра безоплатна й доступна українською мовою, реєструватися або завантажувати її не потрібно. Гра доступна на будь-якому пристрої за посиланням.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%