Світське життя

63-річна Мадонна показала свою фізичну форму під час тренування (відео)

today30 Вересня, 2021 987

Background
share close
Мадонна
Мадонна © instagram.com/madonna/
63-річна Мадонна хоч і вражає публіку по всьому світу своєю фігурою і фізичною підготовкою, не змогла застрахувати себе від травми. Раніше зірка повідомила, що серйозно пошкодила коліно і стегно під час репетиції, через що скасувала виступи у багатьох містах. Пов’язано це з тим, що концерти співачки — це не просто виконання її хітів, але і феєричні балетні постановки, в яких вона бере безпосередню участь.

Відновлення здоров’я артистки триває. Нещодавно вона показала шанувальникам, як займається на брусах, а тепер розмістила частину свого тренування в спортзалі й танцювальному класі. Варто припустити, що вона старанно готується до нового виступу, адже відпрацьовує рухи в команді зі своїми танцюристами.

Ролик Мадонна розмістила на своїй сторінці в Instagram, заінтригувавши аудиторію коментарем. Вона зізналася, що розважається з допомогою фізичних навантажень і вибачилася за свою взуття на відео. Річ у тому, що фанати звикли бачити співачку на високих підборах, але зараз через травму їй доводиться танцювати у спортивному взутті.

Розважаємося. Вибачте за потворні туфлі, поки мені не дозволено танцювати на підборах! Скоро дуже скоро!

— прокоментувала пост Мадонна.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%