Світське життя

Шакіра отримає звання “Жінки року” за версією журналу Billboard

today26 Квітня, 2023 181

Background
share close

Відома латиноамериканська співачка Шакіра вже скоро отримає звання “Жінки року” за версією журналу Billboard. Артистка, яка пережила зраду чоловіка і виплеснула свій біль в піснях, отримає нагороду на Mujeres Latinas en la Musica.

Це буде першим гала-концертом, на якому відзначать творчість і внесок латиноамериканських артистів в сучасну музичну індустрію. Захід відбудеться 6 травня. Потім двогодинний концерт покажуть на телеканалі Telemundo, повідомляє Уніан Lite з посиланням на Billboard.

“Mujeres Latinas en la Musica – перший у своєму роді гала-концерт для латиноамериканської музики, присвячений латиноамериканським артисткам, керівникам і креативникам, які активно працюють над позитивними змінами, включенням і гендерним паритетом в музичній індустрії”, – зазначає видання.

Шакіра, яка за цей рік побила чимало рекордів на тлі гучного розставання з чоловіком, футболістом Жераром Піке, гідна цієї нагороди, вважають організатори. Її “пісня помсти” (трек Music Sessions # 53) принесла артистці нову хвилю слави, а також надихнула багатьох жінок.

“Шакіра зіграла ключову роль у формуванні яскравого та різноманітного ландшафту латиноамериканської музики та музики загалом протягом усієї своєї кар’єри. Її пристрасть, талант і креативність зруйнували бар’єри і дали можливість дорослим людям прийняти нашу індивідуальність через музику, і ми неймовірно пишаємося тим, що визнали її “Жінкою року” в даній галузі”, – заявив Рональд Дей президент по стратегії розваг і контенту на Telemundo.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%