Війна в Україні

Мартін Скорсезе записав зворушливе звернення до українців (ВІДЕО)

today19 Січня, 2023 101

Background
share close

Оскароносний режисер Мартін Скорсезе записав звернення до українців на тлі новин про трагедію в Броварах. Він наголосив на мужності українського народу.

Світові знаменитості підтримують Україну з перших днів війни. Зокрема, днями своє звернення до українців записав легендарний голівудський режисер Мартін Скорсезе. Він метафорично зазначив про те, що наш дух, наче світло, є світлом усього світу, інформує Кіно 24.

“Мої дорогі українці, співгромадяни світу, мене звати Мартін Скорсезе і я надсилаю це повідомлення, щоб просто сказати, що ви не самотні, – почав Скорсезе. – Ми захоплюємося вашою мужністю, наполегливістю, стійкістю та надзвичайною, дивовижною рішучістю перед обличчям цього варварства, цього невимовного варварства.

У цей момент ваш дух, сила вашого духу, наче світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було досить яскравим, аби провести вас крізь цю темряву”, – сказав відомий режисер, лауреат премії Оскар Мартін Скорсезе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNITED24 (@u24.gov.ua)

Нагадаємо, 4 грудня Мартін Скорсезе та Віра Фарміга провели концерт Notes From Ukraine, присвячений 100-річчю з дня першого виконання “Щедрика” в Нью-Йорку.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%