Новини кіно та ТБ

Організатори “Євробачення-2023” показали, якою буде сцена конкурсу (ФОТО)

today2 Лютого, 2023 73

Background
share close

До міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023” залишилось декілька місяців. Наразі організатори показали, як оформили величезну сцену.

Організація міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023” цього року лягла на плечі українського та британського комітету. Оформленням розкішної сцени займався дизайнер і художник-постановник Хуліо Хімеде, який раніше працював з Греммі та MTV EMA, інформує Шоубіз 24.

Хуліо Хімеде розповів, що сцена займає площу розміром 450 квадратних метрів, на якій розташовані монітори. У підлогу вбудовано близько 700 відеоплиток та понад 1500 світлодіодних світильників. На перших фото, що з’явилися в мережі, сцена підсвічується синім кольором, що нагадало користувачам мережі космічний стиль.

сцена євробачення 2023
Фото з сайту конкурсу

Постановник пояснив, що концепцією цьогорічного дизайну сцени є “об’єднання, святкування та спільнота”. Він намагався передати схожість Великої Британії та України.

“Архітектура черпає натхнення з широких обіймів, розкритих для України, виконавців та гостей з усього світу. Я зосередився на культурних аспектах та подібності між Україною, Великою Британією та, зокрема, Ліверпулем. Від музики, танцю та мистецтва до архітектури та поезії”, – розповів Хуліо Хімеде.

сцена євробачення 2023
Фото з сайту конкурсу

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%