Музичні новини

Jerry Heil і Юлія Саніна випустили видовищний кліп на спільну пісню WABI-SABI (ВІДЕО)

today26 Вересня, 2024 29 5

Background
share close

Українські співачки Jerry Heil і Юлія Саніна презентували спільну композицію WABI-SABI. Пісня натхненна японською філософією прийняття змін.

WABI-SABI черпає натхнення з японської філософії прийняття змін і підсвітлює глибокі сенси сучасної української реальності, інформує Еспресо.

У кліпі відображено процес відновлення через символіку kintsugi — мистецтва реставрації розбитої порцеляни за допомогою золота, після чого, вважається, виріб стає красивішим і ціннішим, бо пройшов певний життєвий шлях. Jerry Heil вважає, що термін дуже близький нашій реальності.

“Сьогодні не знайти жодного українця, не травмованого чи то морально, чи фізично. Це нова реальність, яку треба прийняти. І в цій реальності зʼявляються нові розуміння красивого”, — поділилась Jerry Heil.

Як і розбитий посуд, що набуває нових форм завдяки золоту, ми, переживаючи випробування війни, стаємо сильнішими.

“Збираючи себе з уламків, як розбиту вазу, ми стаємо ще сильнішими, ще красивішими, ми стаємо іншими й вчимося любити себе — такими, якими ми є зараз. Це мистецтво, якому ми вчимося зараз усі як суспільство. Бо такими, як були, ми вже не будемо”, — додала Julia Sanina.

У відео знялася Юлія Григор’єва, випускниця центру Superhumans, яка є уособленням нової реальності, сили духу та краси.

Дивіться кліп Jerry Heil & Julia Sanina – WABI-SABI:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%