Музичні новини

KOLA та KALUSH випустили одразу 2 спільних треки

today22 Березня, 2024 27

Background
share close

Вперше в історії українського шоубізнесу відразу 2 прем’єри у колаборації 2-х артистів на 2-х YouTube-каналах в один день. Популярна українська співачка KOLA та відомий гурт KALUSH випустили пісні “Упіймай моє серце” та “Пам’ятай” та кліпи до них.

Артисти, які не потребують зайвих слів, адже їхні хіти відомі не лише в Україні, а й за кордоном, об’єдналися задля запису двох ліричних пісень про те саме почуття, що зігріває душі та розбиває серця. Колаборація притаманного KOLA чуттєвого виконання та фірмового речитативу фронтмена гурту KALUSH Олега Псюка подарувала слухачам пісні, що торкаються найглибших закутків душі. Відеокліпи до обох пісень зняті на одній локації, що додає особливої родзинки події та підкреслює унікальність прем’єр.

Пісня “Пам’ятай” про спогади та сумні роздуми після розриву стосунків. Лірична, мелодійна композиція, яка попри трагічність сюжету, викликає тепло на душі, опублікована на офіційному YouTube-каналі гурту KALUSH. Саме в цій пісні Псюк, чи не вперше, влучно розкриває свій романтичний потенціал.

KALUSH х KOLA – Пам’ятай – дивитися онлайн кліп:

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%