Музичні новини

Руслана збільшила губи

today16 Липня, 2021 236 1 5

Background
share close

Стало відомо, навіщо співачка звернулася до пластичного хірурга

Руслана презентувала кліп на пісню "Ми вітер"
Руслана  © прес-служба

Сьогодні один з найпопулярніших запитів серед пацієнток, які звертаються до пластичних хірургів та дерматокосметологів – пухлі та звабливі губи. Уколи гіалуронової кислоти — це швидко, майже безболісно, а вау-ефект протримається щонайменше півроку. Тож навіть українська амазонка Руслана Лижичко здалася та записалася на процедуру до спеціаліста, пацієнтами якого є селебріті: від політиків до артистів.

 

Навіть еко-френдлі люди, які абсолютно за здоровий спосіб життя, за те, щоб харчуватися еко-їжею і ходити без косметики, користуються ін’єкціями гіалуронової кислоти,

говорить пластичний хірург Сергій Дербак.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко © прес-служба

Руслана — саме така. Співачка побудувала у селі Лісники розумний дім на сонячних батареях, що забезпечують її житло «зеленою» енергією. У свої 48 років вона не приховує сивини, не робить мейкап у повсякденному житті й рідко користується сценічним гримом. Однак переможниця “Євробачення” зізнається, що змучена і її обличчя потребує регенерації.

Сергій Дербак розповідає, що вколов зірці не більше ніж пів мілілітри філера українського бренду, виробленого з сировини відомої косметичної марки з Японії:

 

Об’єм мінімальний, форму ми просто підкреслили її губи. Просто зробили її свіжішою в цій області.

Сергій Дербак

Сергій Дербак © прес-служба

 

Під час ін’єкцій Руслана заплющувала очі та медитувала. Щоправда, після процедури трохи злякалася нових форм, адже перша реакція організму на подібне втручання — набряк. Але дізнавшись, що набряк за два дні зійде, Руслана заспокоїлась. У результаті Лижичко отримала свіжі вуста і ніяких слідів їх збільшення.

 

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%