Музичні новини

Тіна Кароль продала відбиток пальця за 100 тисяч гривень

today17 Липня, 2021 129 1 5

Background
share close

На NFT-аукціоні викупили лот від співачки, а вона зізналася, на що витратить виручені гроші

Тіна Кароль
Тіна Кароль © instagram.com/tina_karol/

Українська співачка Тіна Кароль, яка ледь не задихнулася чадним газом, продала відбиток пальця за 100 тисяч гривень. Артистка повідомила, що її лот викупили на NFT-аукціоні, а вона вже знає, куди витратить отримані гроші.

Зірка продовжує дивувати український ринок шоу-бізнесу. Спочатку вона зареєструвала свій акаунт на Patreon, а тепер продала свій електронний відбиток. Про це співачка повідомила в Instagram.

Продано! Сьогодні мій цифровий відбиток пальця був проданий на NFT аукціоні! Всі отримані кошти передаю в проект “Молода кров” — майбутній україномовний альбом, вихід якого присвячений Дню Незалежності України. У ньому ви почуєте несподівані дуети та ми разом відкриємо нові імена. Важливо пам’ятати історію та створювати нову. Проект “Молода кров” про музику і молодих виконавців, які будуть звучати завтра,

йдеться в повідомленні Тіни Кароль.

Відзначимо, що NFT (non-fungible token) став популярним майданчиком серед артистів і діячів мистецтва, де вони можуть продати будь-який арт-об’єкт, встановивши за нього бажану ціну. За свій відбиток пальця артистка захотіла отримати 3 тисячі доларів.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%