Війна в Україні

Джамала виступила на сцені Українського дому “Volia Space” у Парижі

today30 Липня, 2024 43

Background
share close

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала долучилася до заходів у рамках Олімпійських ігор 2024. Артистка виконала свої хіти зі сцени Українського дому “Volia Space” в Парижі, який був відкритий з нагоди проведення міжнародних спортивних змагань.

Артистка виступила зі спеціальним перформансом та дала низку інтервʼю, як місцевим, так й іншим іноземним ЗМІ, повідомляє Суспільне Культура з посиланням на Facebook співачки.

“Приємно було бути культурною та дипломатичною частиною подій під час Олімпійських ігор, де я мала нагоду, у першу чергу, подякувати Франції за те, що прийняли тимчасово переміщених наших жінок та дітей”, — написала Джамала на своїй сторінці у Facebook.

Також Джамала повідомила, що в контексті війни в Україні, був показаний фільм, знятий Голосом Америки в обличчі продюсерки та журналістки Бет Мендельсон: Jamala: Songs of Freedom.

“Після фільму був відкритий діалог з тими, хто хотів задати питання, я дякую за них. Одне з них було: а що робити для того, щоб світ не втрачав уваги до нашої боротьби. Я вважаю, головне — не зупинятися і, можливо це звучить зухвало, бути найкращими, щоб наші здобутки відкривали нам ще більше можливостей для того, щоб бути почутими”, — підсумувала співачка.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%