Війна в Україні

Орландо Блум закликав світ подбати про українських дітей (ВІДЕО)

today14 Червня, 2024 47

Background
share close

Британський актор Орландо Блум, найбільш відомий за ролями у “Володарі перснів” та “Піратах Карибського моря”, закликав світ подбати про дітей України. Відеозвернення британського актора оприлюднили на сторінці UNICEF Ukraine в Instagram.

Дитячий фонд ООН, ЮНІСЕФ, опублікував у соцмережі відео з відомим актором Орландо Блумом. У ролику зірка розповідає про свій останній візит в Україну, повідомляє Еспресо.

“Я вже двічі був в Україні як посол доброї волі ЮНІСЕФ. Щоразу я був вражений стійкістю дітей та їхніх родин перед викликами війни”, – зазначив Блум.

Він поділився, що його вразила історія восьмирічної Мілани, з якою він зустрівся в Україні. Її родина через сильні обстріли Ірпеня була змушена залишити місто, але дівчинка травмувалася, що призвело до часткової втрати зору.

“Наш обовʼязок – забезпечити дітям в Україні таке майбутнє, яке дасть їм надію та можливості, щоб вони могли безпечно навчатися у школах, могли розкривати свій потенціал і зростали в безпеці в турботливих сімʼях, які отримують належну соціальну підтримку. Ми не можемо дозволити цій війні знищити найважливіший ресурс України — її людей. Для відновлення країні необхідно передусім подбати про дітей. Вони є майбутнім України”, — наголосив актор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNICEF Ukraine (@unicef_ukraine)

 

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%